עוגיות פיצוחים שלא תפסיקו לאכול!!!

את העוגיות האלה כל כך קל להכין והן מתחסלות בשנייה, מבטיחה לכם !

מה צריך? (בערך 35 עוגיות, תלוי בגודל)

1 כוס גרעיני חמנייה

1 כוס גרעיני דלעת

1 כוס מקלות שקדים

1 כוס חמוציות

חצי כוס סוכר חום

1 ביצה

חצי כוס שומשום

מה עושים?

מחממים תנור ל170 מעלות צלזיוס.

טורפים בקערה גדולה את הביצה יחד עם חצי כוס סוכר חום. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד שכל העיסה רטובה. על תבנית תנור המרופדת בנייר אפייה, מסדרים את התערובת בצורת עוגיות. אפשר לעשות אותן גדולות יותר\פחות איך שבא לכם. אופים למשך 10-15 דקות (עד שמשחים, לשים לב שלא ישרף), ומוציאים לצינון מחוץ לתנור (חשוב !! ! כדי שיהיו פריכות).

זהו, בתאבון !

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s